top of page

Abonnementen

Altijd bloemen biedt ook abonnementen aan voor zowel privé als zakelijke klanten. Kijk hieronder om te zien wat wij u kunnen bieden!

Wat houdt een PRIVÉ abonnement in?

Je kunt als klant kiezen uit een abonnement vanaf €12,50. Dit betekent dat jij per keer bloemen krijgt ter waarde van het bedrag dat jij graag wilt. Bij deze bloemen krijg je handelbare ondergronden en materialen GRATIS op leenbasis! Het enige wat u dan nog hoeft te doen is het een plaatsje geven en ervan te genieten.

Je kunt zelf aangeven wanneer je het graag wilt en hoe vaak. Komt het een keer niet uit?  Een keer overslaan behoort ook tot de mogelijkheden.

Zakelijk.jpg

Wat houdt een ZAKELIJK abonnement in?

Kan u zaak wel wat leuks gebruiken? Iets decoratiefs wat het oog kan strelen? Vanaf €12,50 kunt u ervoor zorgen dat uw zaak dit heeft. Bij een abonnement krijgt u compleet verzorgde bloemstukken/boeketten. Hierbij krijgt u handelbare ondergronden en materialen GRATIS op leenbasis! Het enige wat u dan nog hoeft te doen is te zeggen waar we het neer mogen zetten, zodat daarna uw werknemers/klanten van het mooie uitzicht kunnen genieten.

U kunt zelf aangeven wanneer het graag wilt en hoe vaak. Komt het een keer niet uit?  Een keer overslaan behoort ook tot de mogelijkheden.

Hoe sluit ik een abonnement af?

Omdat de mogelijkheden met de abonnementen eindeloos zijn, willen we graag contact met u hebben om zo u precies te kunnen bieden wat u wilt. Bent u geïnteresseerd en benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem een kijkje op onze contactpagina om zien hoe u ons het best kunt bereiken!

Over welk abonnement heeft u een vraag?

U hoort zo spoedig mogelijk van ons!

bottom of page